dimarts, 29 de juny del 2010

Des de Girona

Abans de res, fer un reconeixement, mal està que ho digui, a la Paula que, sense una sola queixa, ha aguantat les dos darreres etapes de l’entorn de 1100 km diaris d’autopista, a base de trams de gasolinera (tres-cents i “pico” per a la RT), després de molts dies de moto. Us ben asseguro que em feia molt mal tot el cos i especialment on l’esquena perd el nom i que molts moteros no ho haguessin aguantat.

Dit això, ja som a Girona. Hi vam arribar ahir a mitja tarda. Contents i feliços de que tot ha anat més que bé i amb l’alleugeriment d’haver-nos tret la pressió (benvinguda) de Cap Nord. D’aquí uns dies, d’endreça, recapitulació i païment, editarem les fotos i rumiarem els fets. De tot plegat en redactarem una crònica que esperem que us sigui plaent. Fins llavors, una abraçada.

Arribats al pàrking de casa




PD: Me sap greu haver arribat a casa en un moment tan trist per a la nostra Nació. Vista la sentència del constitucional i, com va dir Lluís Llach, la mediocritat dels nostres dirigents, només resta un Visca Catalunya !!!

3 comentaris:

  1. Bentornats a casa!

    Espero amb paciència continguda la crònica del viatge.
    Com be dius, ara toca pair-ho poc a poc i gaudir dels records de l'experiència viscuda.
    Avui Santa Paula, felicitats per partida doble.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Ben tornats, Paula i Siso!!!!!
    Una altra per explicar, espero la crònica. :-)

    ResponElimina
  3. Benvinguts novament a casa SISO I PAULA, aquesta es de ben segur la millor noticia del dia...!

    Felicitats a tots dos pel que heu viscut i aconseguit..., ara toca relaxar-vos i ja tindreu temps de posar negre sobre gris la vostra crònica que estic segur que promet i editar les fotos que possiblement son molt i molt boniques que us recordaran sempre que les mireu els moments viscuts. FINS AVIAT AMICS.

    ResponElimina

 
Elegant de BlogMundi